Искам да споделя моя опит и да помогна на всички във форума.
От няколко години фитнесът е определен като спорт. Макар и за мен това да не е така. Харчилаа съм пари за какви ли не глупости свързани с тялото ми....
Множество фитнеси, влогъри, инфлуенсъри, маркетолози, експерти и други постоянно ни облъчват с програми за отслабване, правилно хранене и какви ли не фитнес програми.
Искам да ви покажа сайт, създаден с идеална цел, от хора от целия свят, където няма реклами, няма мърджове, няма хранителни добавки, няма месечни абонаменти или реклами на фитнеси и т.н.
И така сайтът е - https://darebee.com
Както са написали създателите на проекта -
Затова ако искате да изглеждате добре, просто се хранете разнообразно и вижте от сайта какви упражнения за коя част на тялото да правите вкъщи или навън, след това се движете и спортувайте с упражненията. Резултатите са невероятни, а затова не се изисква да плащате и да се измъчвате, напротив, само трябва да имате воля и постоянство като правите упражненията показани на сайта. Всеки от нас може да е здрав и да изглежда добре, безплатно!High quality fitness resource - free access, forever, for everyone.
The Darebee Resource is an independent fitness resource run and maintained by a small group of volunteers and fitness professionals.