Сервиз Микрон Доцев - София

Препоръчки, оплаквания или реклама на сервизни и разнообразни ремонтни и други услуги в цяла България.
Аватар
Samurai
Администратор
Администратор

Сервиз Микрон Доцев - София

Мнение от Samurai »

Ако ви се налага да ремонтирате в София стъклоповдигачи, жила във вратите, системи на шибидах, нещо свързано автобрава или механизми за чистачки, моята лична и гореща препоръка е сервиз Микрон Доцев.

Защо препоръчвам този сервиз?

Това не е платена реклама, а искам да помогна и на други сблъскали се с моите порблеми т.е. да споделя опита си.

Препоръчаха ми сервиза "Микрон Доцев" преди няколко години с идеята, че там щели да ми рециклират механизмите на автостъклата и те отново да заработят като нови. Отначало бях скептичен, но си запазих час, посрещнаха ме любезно, описаха за какво им оставям автомобила и ми казаха предварително колко ще ми струва ремонта / рециклирането / за жилата на стъклата на автомобила ми.

При приемането на автомобила всичко изглеждаше, че работи нормално и така за около 2 седмици, след което едното стъкло започна да издава лек звук при затваряне. Закарах автомобила повторно в сервиза, където любезно ме посрещнаха, представих си сервизната карта /гаранционна карта/ и отстраниха за тяхна сметка дефекта.

За мен като клиент е важно като плащам да получа любезно отношение, най-общо да ми се разясни каква интервенция ще се случи по автомобила ми и най-важното да е по-дълготраен ремонтът.

Вече от няколко години нямам проблем с отварянето и затварянето на електрическите ми автостъкла на шофьорското място и съседното пасажерско място.

От сервиза на "Микрон Доцев" също така са ми помагали за рециклиране на механизма на шибедах, както и на амортиьори на вратите за плавно затваряне и всяка извършена от тях услуга е с гаранция.

Горещо препоръчвам сервизните услуги на микрон доцев в София - https://mikrondocev.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Сервизи и различни услуги”