Проблем с машина - сработва някаква защита на 5-10 секунда след като го включа

Дискусии за ремонти и поддръжка на всякакви акумулаторни, електрически, пневматични и бензинови машини за хоби и професионална работа.
Pesho76
Нов потребител
Нов потребител

Проблем с машина - сработва някаква защита на 5-10 секунда след като го включа

Мнение от Pesho76 »

Купих си това съоражение не отдавна, не мога да го върна, касовата му бележка е загубена. Проблема му е, сработва му някаква защита на 5-10 секунда след като го включа. Някой има ли да знае какво му има, или да ги отремонтирва? Благодаря предварително!

Изображение
Koceto
Нов потребител
Нов потребител

Re: Проблем с машина - сработва някаква защита на 5-10 секунда след като го включа

Мнение от Koceto »

По принцип електронната бележка в приложението на Лидл мисля, че я признаваха за гаранция.

Колкото ако си го купувал от Кауфланд, там мисля, че през приложението не става да ти уважат касовата бележка, а трябва да се принтира. Може обаче да ти принтират касовия бон от дата на покупка. Мениджъра трябва да разпореди на някоя касиерка.

Иначе за проблема ти според мен е изгорял двигател и се задейства Термо защитата.Но от умрял писмо.Късно е за ремонт Спомни си датата на закупуване и в магазина при шефа.Касиетките са тъпи нищо няма да ти помогнат.Длъжни са.Аз минах този път и съм доволен ако си платил с карта още по добре.
Nasko
Нов потребител
Нов потребител

Re: Проблем с машина - сработва някаква защита на 5-10 секунда след като го включа

Мнение от Nasko »

Имам го същия. Много малко ползван /не повече от 1-2 часа работа/. Още като изваден от кутията, често ми задействаше тази защита и изгасваше сам. При някакви други обстоятелства - не гасне /май беше, че разбрах, че бутонът за включване трябва да се натиска не веднъж, ами два пъти подред/. Успях да си работя с него дребна домашна работа. Т.е. преди всичко да се провери тая защита винаги ли сработва или може да се заобиколи.
/И, разбира се, вече предпочитам уреди с копче, а не "смарт" да им гадая глупостите на парксайдските инженери... Искам да реже, не да мисли. Та и аз - вместо да режа, да трябва да му мисля и гадая.../
Публикувай отговор

Обратно към “Инструменти - акумулаторни, електрически, пневматични и бензинови”