Мястото ме заинтригува, защото има впечатляваща история (позволявам си да цитирам сайта им):
Накратко, закупих си колело с дискови спирачки, което трябваше да се обслужи, защото е втора употреба, а спирачките не спираха добре, скърцаха и свиреха. Изобщо не твърдя да разбирам от велосипеди, но момчетата в DragZone са изключително отзивчиви и дори получих много съвети за ежедневната правилна употреба на колелото ми. За мен DragZone обезвъздушиха, допълниха с хидравлична течност и тестваха спирачната система на предно и задно колело, смазаха веригата, оправиха и лагери на кормилото. Изключително коректно отношение, бързо обслужване и съвети, на нормална цена. Това е личното ми впечатление от този магазин и сервиз и исках да ви го споделя.Най-старият веломагазин на DRAG приел първия си клиент през далечната 1983г., когато магазинът е бил само гараж. Намиращ се в София, жк. Хиподрума, оттогава до сега локацията е позната във велосредите като 'Несторов'’. През годините е място за среща на феновете на колоезденето като сервиз и магазин за велосипеди, резервни части и аксесоари.
Този първи магазин на DRAG ще ви направи впечатление със стената на славата. Чрез нея, вие ще можете да се докоснете и да разгледате личната история на създателя и собственик на DRAG - Драгомир Кузов.
През 2017г., 34 години по-късно и след няколкомесечен ремонт DragZone Хиподрума отвори отново врати с изцяло подновен и модернизиран облик, нова визия и оформление. Светъл и просторен, магазинът предлага лесно достъпна стока, с голям избор на велосипеди, части и аксесоари на над 50 световно известни марки. Интериорът е съвременен, с повече пространство за още по-голям избор, добре изложена и подредена стока. Магазинът има и още един вход за улеснен достъп до велосервиза.
Добре познатият екип на DragZone Хиподрума е винаги на линия, за да отговори на всички ваши запитвания, да помогне със съвет или да даде информация и да приготви велосипеда ви за следващото предизвикателство.
Това ме мотивира да създадем и публикуваме и статия в Борсата посветена на облсужването на велосипедите - https://borsazachasti.com/tutorial/zash ... o-e-vajna/
Надявам се да се радвате на колелата си също толкова колкото и аз на моето. Грижете се за тях и приятно колоездене!