Как да спортуваме безплатно и да сме здрави?

Дискусии за ремонти и поддръжка на музикални инструменти, фитнес уреди, риболов, бижута и всякакви други хоби инструменти, вещи и пособия
SportGery
Нов потребител
Нов потребител
Мнения: 1
Регистриран на: Съб Яну 06, 2024 9:36 pm

Как да спортуваме безплатно и да сме здрави?

Мнение от SportGery »

Съобщението ми не е поредната реклама. Искам да помогна на всеки прочел следващите редове. Целта ми не е да рекламирам нещо мое или нещо чуждо. Моля ви не трийте съобщението ми и данонда достигне до повече хора, които се чудят как да си помогнат или си дават парите за глъпости.

Искам да споделя моя опит и да помогна на всички във форума.

От няколко години фитнесът е определен като спорт. Макар и за мен това да не е така. Харчилаа съм пари за какви ли не глупости свързани с тялото ми....

Множество фитнеси, влогъри, инфлуенсъри, маркетолози, експерти и други постоянно ни облъчват с програми за отслабване, правилно хранене и какви ли не фитнес програми.

Искам да ви покажа сайт, създаден с идеална цел, от хора от целия свят, където няма реклами, няма мърджове, няма хранителни добавки, няма месечни абонаменти или реклами на фитнеси и т.н.

И така сайтът е - https://darebee.com

Както са написали създателите на проекта -
High quality fitness resource - free access, forever, for everyone.

The Darebee Resource is an independent fitness resource run and maintained by a small group of volunteers and fitness professionals.
Затова ако искате да изглеждате добре, просто се хранете разнообразно и вижте от сайта какви упражнения за коя част на тялото да правите вкъщи или навън, след това се движете и спортувайте с упражненията. Резултатите са невероятни, а затова не се изисква да плащате и да се измъчвате, напротив, само трябва да имате воля и постоянство като правите упражненията показани на сайта. Всеки от нас може да е здрав и да изглежда добре, безплатно!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби машини, инструменти и аксесоари”