Бихте ли ми препоръчали лаптоп около 1000 лв?

Дискусии за ремонти и поддръжка на всякаква IT техника, компютри, лаптопи, таблети, смартфони, роботи и други.
Elka
Нов потребител
Нов потребител

Бихте ли ми препоръчали лаптоп около 1000 лв?

Мнение от Elka »

Здравейте. Тъй като не разбирам много от техника, бихте ли ми препоръчали лаптоп със следните критерии, към кои марки и модели да се насоча:
Студентка съм и ще ми трябва за онлайн лекции и проекти, тоест да е бърз
Батерията да издържа поне 3 часа
Добър микрофон и звук.
Благодаря предварително!
П.с бюджетът ми е нисък, около 1000 лв
Денислав
Нов потребител
Нов потребител

Re: Бихте ли ми препоръчали лаптоп около 1000 лв?

Мнение от Денислав »

Elka написа: Вто Ное 11, 2025 9:33 pm Здравейте. Тъй като не разбирам много от техника, бихте ли ми препоръчали лаптоп със следните критерии, към кои марки и модели да се насоча:
Студентка съм и ще ми трябва за онлайн лекции и проекти, тоест да е бърз
Батерията да издържа поне 3 часа
Добър микрофон и звук.
Благодаря предварително!
П.с бюджетът ми е нисък, около 1000 лв
Здравей, Елка!
Като човек, който се занимава с компютри, бих искал да ти дам малко по-точна насока.
С посочените изисквания – бърз лаптоп, добра батерия, микрофон и звук – е почти невъзможно да се намери нов модел до 1000 лв, тъй като дори базовите варианти с 8GB RAM и SSD над 256GB започват от около 1200–1300 лв.
Следи и офертите за Черния петък, понякога има добри намаления!

Иначе винаги има мнения, че е по-добре 2 ръка някой бизнес клас лаптоп ,отколкото нови боклуци.Особено с този бюджет ,не си заслужава да се наливат пари в нови лаптопи,дето я си изкарат гаранцията ,я не .

Желая ти успех в търсенето
PCmaniakBG
Нов потребител
Нов потребител

Re: Бихте ли ми препоръчали лаптоп около 1000 лв?

Мнение от PCmaniakBG »

Сега в петък в емаг почва черния петък с намаленията. Следи офертите, до тогава имаш време да прочетеш и понаучиш малко за компютри и хардуер, не е много сложно.

Иначе бих ти препоръчал въпросния модел , който ползвам от няколко месеца, като мисля, че отговаря на изискванията, за батерията зависи как се използва , лаптопа беше най-доброто за цената, когато го взимах 🙂, лек , удобен, бърз, с приемлива батерия и добър дисплей - https://www.emag.bg/laptop-lenovo-v15-g ... KF3j-eItHw
Публикувай отговор

Обратно към “Компютри, смартфони, роботи и друга IT техника”