Здравейте на всички във форума! Реших най-накрая да напиша този пост, защото знам колко трудно и стресиращо може да бъде търсенето на наистина качествени и коректни специалисти, когато опира до поддръжката на дома. Наскоро ми се наложи да правя пълен ремонт на покрива на къщата ми край морето. След няколко поредни бури с бурен вятър и силни дъждове, старата конструкция просто предаде фронта – появиха се сериозни течове на два от ъглите, почна да пада мазилка в таванското помещение и ситуациата бързо се превърна в истинско извънредно положение.
Първоначално започнах да разпитвам познати и съседи, но офертите, които получавах, бяха или абсурдно надценени, или хората изглеждаха абсолютно ненадеждни и без никаква гаранция за извършената работа. За щастие, след дълго проучване в интернет попаднах на точните хора. Изключително професионално отношение още от първия телефонен разговор! Момчетата дойдоха на място за оглед в абсолютно уговорения час, без да закъсняват и със секунда, направиха подробна диагностика на щетите и ми съставиха прозрачна оферта без никакви скрити разходи или неочаквани последващи изненади.
Ремонтът започна веднага след като уточнихме детайлите. Смениха изцяло компрометираните греди, поставиха модерна хидроизолация, нови керемиди, изградиха изцяло нови обшивки на комините и подмениха старите улуци с нови. Работиха много организирано, бързо и най-важното – изключително чисто, като след приключване на работата събраха и извозиха абсолютно всички строителни отпадъци от двора.
Ако и вие имате подобен проблем и търсите наистина доказани майстори за покриви в Варна, горещо ви препоръчвам да разгледате техния сайт и да се свържете с тях. Покривът ми премина през няколко наистина сериозни проливни дъжда оттогава и няма и помен от теч! Изключително съм доволен от крайния резултат и спокойствието, което ми дадоха.